Jurentia rekrytoi

Asianajotoimisto Jurentia Oy on vahvasti kasvava Helsingin ydinkeskustassa (Forum), Espoossa (Sello/Panorama Tower) ja Vantaalla (Dixi) toimiva nuorekas asianajotoimisto. Etsimme nyt joukkoomme uusia lakimiehiä/asianajajia, joiden työhuone voi sijaita millä tahansa toimistollamme. Jurentia on raikasta ilmettä, vastuuta ja onnistumisia – jos kuvaus pukee myös sinua, saatat olla uusi työkaverimme.

Tällä hetkellä etsimme muutaman vuoden kokemuksella varustettua oikeudenkäyntien ja asianajotoiminnan asiantuntijaa intohimoinaan sopimus- ja vahingonkorvausoikeus sekä palava kiinnostus asianajotoimintaa kohtaan. Edelliset yhdessä muun oikeudenalaosaamisesi sekä kiinnostusten kohteidesi kanssa hiovat työtehtävät sinulle mieluisiksi ja sinut näiden alojen timantiksi. Asianajotoimisto Jurentian erityisosaamisalueisiin voit tutustua osoitteessa www.jurentia.fi.

Tarjoamme hakijalle loistavilla työkavereilla varustetun työyhteisön, modernit toimistopuitteet sekä runsaasti vastuuta ja haastavia työtehtäviä. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan viimeistään 4.4.2021 sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi.

Rekrytoimme jatkuvasti eri kokemustaustalla varustettuja lakimiehiä toimistomme eri erityisosaamisalueille. Vaikket juuri tästä ilmoituksesta itseäsi löytäisikään, laita silti hakemus tulemaan – saatat tätäkin tietä löytää työtuolisi toimistoltamme.

Mikäli rekrytointiin tai tehtävään liittyen on kysymyksiä, voit olla yhteydessä toimistopäällikköömme Soile Strandéniin 050 511 7027.