Asiantunteva lakimies palveluksessasi

Asianajotoimisto Jurentia Oy tarjoaa oikeusaloittain erikoistuneet lakimiehet ratkomaan päämiestemme oikeudellisia haasteita nopeasti ja täsmällisesti. Nopeus tarkoittaa käytännön toimeksiantojen hoitamisessa sitä, että lakimies ottaa toimeksiannon ripeästi hoidettavaksi ja tämän jälkeen on päämiehen tavoitettavissa toimeksiantoa hoidettaessa. Tarvittaessa pyrimme aina aloittamaan toimeksiannon hoitamisen parin työpäivän kuluessa alkuyhteydenoton saapumisesta. Milloin toimeksiantoa jo hoidettaessa päämiehemme on toimistomme lakimieheen yhteydessä, pyritään yhteydenottopyyntöihin palaamaan samana tai viimeistään seuraavana työpäivänä.

Kysy lisää »

Erikoistunut lakimies – mitä tämä tarkoittaa?

Toimistomme kukin lakimies on erikoistunut omiin oikeudenaloihinsa. Tällä tavoin voimme palvella asiakkaitamme laadukkaasti kunkin oikeudenalan vaatimalla erityisosaamisella. Lakimies, kuten ei lääkärikään, ole kotikentällään kaikilla mahdollisilla osa-alueilla. Silmälääkäri ei ole paras valinta tukielinsairauksia tutkittaessa – kuten ei työoikeuteen erikoistunut lakimies ole välttämättä paras henkilö viemään läpi maanrakennusta koskevaa urakkariitaa. Tarjoamme erikoistunutta lakiosaamista kulloisenkin oikeudellisen tilanteen mukaan.

Ota yhteyttä asianajotoimistoomme

Asianajotoimistomme jokainen lakimies löytyy sivustoltamme kohdasta lakimiehet. Halutessanne voitte olla suoraan lakimieheemme yhteydessä, mutta tyypillisimmin maksuton alkuyhteydenotto toimistollemme tapahtuu seuraavia kanavia käyttäen.

Puhelimitse (09) 5110 2400
Lomakkeella yhteydenottolomake
Sähköpostitse toimisto@jurentia.fi

Asian käsittelyn sitä vaatiessa, voimme tarvittaessa järjestää erikseen niin sovittaessa alkukartoitustilaisuuden, jossa asiaan voidaan perehtyä tarkemmin ennen ohjeistuksen antamista.

Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Espoon Leppävaarassa sekä Vantaan Tikkurilassa – kaikki hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Asianajotoimistomme yhteystiedot ja sijainnit kartalla löytyvät yhteydenottosivultamme.

Lopuksi

Oikeudellisesti haastava tilanne saattaa nousta esiin aivan yllättäen. Asiaan törmäävällä ei ole aina heti selvillä, mitä vaihtoehtoja tilanteen ratkaisemiseksi on. Lähes poikkeuksetta jo maksuton alkuneuvottelu puhelimitse antaa näkemyksiä siitä, millaisia etenemismahdollisuuksia asiassa on – eteneminen ja siitä päättäminen tapahtuvat vasta sitten, kun itse katsot sen tarpeelliseksi. Ole rohkeasti yhteydessä. Jokainen toimistomme lakimies on täällä sinua varten.

Kysy lisää »