Asiantunteva lakimies palveluksessasi

Asianajotoimisto Jurentia Oy tarjoaa oikeusaloittain erikoistuneet lakimiehet ratkomaan päämiestemme oikeudellisia haasteita nopeasti ja täsmällisesti. Nopeus tarkoittaa käytännön toimeksiantojen hoitamisessa sitä, että otamme toimeksiannon ripeästi hoidettavaksi ja tämän jälkeen on päämiehen tavoitettavissa toimeksiantoa hoidettaessa. Tarvittaessa pyrimme aina aloittamaan toimeksiannon hoitamisen parin työpäivän kuluessa alkuyhteydenoton saapumisesta. Milloin toimeksiantoa jo hoidettaessa päämiehemme on toimistomme lakimieheen yhteydessä, pyritään yhteydenottopyyntöihin palaamaan samana tai viimeistään seuraavana työpäivänä.

Kysy lisää »

Erikoistuneet lakimiehet – mitä tämä tarkoittaa?

Toimistomme kukin lakimies on erikoistunut omiin oikeudenaloihinsa. Tällä tavoin voimme palvella asiakkaitamme laadukkaasti toimeksiannon vaatimalla erityisosaamisella. Lakimies, kuten ei lääkärikään, ole kotikentällään kaikilla mahdollisilla osa-alueilla. Silmälääkäri ei ole paras valinta tukielinsairauksia tutkittaessa – työoikeuteen erikoistunut asianajaja ole paras lakimies viemään läpi maanrakennusta koskevaa urakkariitaa käräjäoikeudessa tai välimiesmenettelyssä. Tarjoamme erikoistunutta lakiosaamista kulloisenkin oikeudellisen tilanteen mukaan, ja meillä sinua avustaa asianajaja, joka on erikoistunut käsillä olevaan oikeudenalaan.

Ota yhteyttä asianajotoimistoomme

Asianajotoimistomme jokainen lakimiehet löydät sivustoltamme kohdasta Jurentian ihmiset. Halutessasi voit olla suoraan lakimieheemme yhteydessä, mutta tyypillisimmin maksuton alkuyhteydenotto toimistollemme tapahtuu seuraavia kanavia hyödyntäen;

Puhelimitse (09) 6829 4400
Lomakkeella yhteydenottolomake
Sähköpostitse toimisto@jurentia.fi

Asian käsittelyn sitä vaatiessa ja siitä erikseen sovittaessa, voimme järjestää alkukartoitustilaisuuden, jossa lakimies voi perehtyä asiaan ja keskustella vaihtoehdoista kanssasi ennen toimeksiannosta tai jatkotoimenpiteistä sopimista.

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin keskustassa, Espoon Leppävaarassa sekä Vantaan Tikkurilassa. Yhteystietomme ja toimistojen sijainnit kartalla löytyvät yhteydenottosivultamme.

Lakimies avuksi yllättävässä tilanteessa

Oikeudellisesti haastava tilanne saattaa nousta esiin yllättäen. Lähes poikkeuksetta jo maksuton alkuneuvottelu puhelimitse antaa näkemyksiä siitä, millaisia etenemismahdollisuuksia asiassa on – eteneminen ja siitä päättäminen tapahtuvat vasta, kun itse katsot sen tarpeelliseksi. Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan tilanteestasi. Jokainen toimistomme lakimies on täällä sinua varten.

Kysy lisää »