Asianajotoimistosi Helsingin keskustassa – Jurentia

Asianajotoimistomme Helsingin ydinkeskustassa toimii yritysasiakkaiden sekä yksityishenkilöiden apuna tarjoamalla juridisen osaamisensa asiakkaidensa käyttöön. Alkuyhteydenotto ja sen yhteydessä käytävä oikeudellista tilannetta koskeva puhelinneuvottelu on aina maksuton eikä velvoita asiakasta mihinkään. Vastaamme puhelinyhteydenottoihin välittömästi ja sähköpostitse lähetettyihin tiedusteluihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voitte tutustua toimistoomme ja sen erityisosaamisalueisiin seuraavista linkeistä.

Etusivu. Tietoa asianajotoimistostamme sekä erityisosaamisalueistamme.

Yhteystiedot. Sijainti kartalla sekä muut yhteystiedot.

Soita 09 6829 4400 (lakitoimisto Helsinki). Maksuton alkuneuvottelu asianajajan kanssa.

Soita 09 5110 2400 (lakitoimisto Espoo). Maksuton alkuneuvottelu asianajajan kanssa.

Soita 09 271 5940 (lakitoimisto Vantaa). Maksuton alkuneuvottelu asianajajan kanssa.

Yhteydenottopyyntö. Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Helsingin toimistomme yhteystiedot

Asianajotoimisto Jurentia Oy:n Helsingin toimisto sijaitsee ydinkeskustassa osoitteessa Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki.

Lakitoimistomme Helsingin osoite: Asianajotoimisto Jurentia Oy, Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki.

Lakitoimistomme Helsingin yhteystiedot: puh 09 6829 4400, sähköposti toimisto@jurentia.fi, yhteydenottolomake.

Mikäli toimitatte Helsingin toimistollemme aineistoa henkilökohtaisesti, voitte tuoda materiaalin aamu kahdeksan ja ilta viiden välillä aikaa varaamatta. Palvelemme asiakkaitamme myös näiden kellonaikojen ulkopuolella. Erityisen kiireellisissä asioissa avustamme päämiehiämme myös viikonloppuisin (esim. kiireelliset tuomioistuinasiat).

Sovi tapaaminen jo tänään

Asianajotoimisto Jurentia Oy tarjoaa asiakkailleen helposti lähestyttävän joukon alojensa erityisasiantuntijoita, joiden vastuulleen ottamat tehtävät hoidetaan aina tunnollisesti ja päämiehen oikeudellinen etu turvaten. Lisää tietoa asianajotoimistostamme löydätte etusivultamme. Helsingin toimistomme yhteistietoihin ja sijaintiin voitte tutustua Asianajotoimisto Helsinki / yhteystiedot.

Ole ystävällisesti yhteydessä ja keskustele asiastasi lakimiehemme kanssa. Se ei maksa eikä velvoita mihinkään, mutta antaa sekä sinulle että meille mahdollisuuden arvioida, miten voisimme olla apuna asiassanne. Lakitoimistomme asiantuntijat ovat sinua varten, joten ole rohkeasti yhteydessä – selvitetään asiasi yhdessä.