Asianajotoimistosi Helsingin keskustassa – Jurentia

Asianajotoimistomme Helsingin ydinkeskustassa toimii yritysasiakkaiden sekä yksityishenkilöiden apuna tarjoamalla juridisen osaamisensa asiakkaidensa käyttöön. Alkuyhteydenotto ja sen yhteydessä käytävä oikeudellista tilannetta koskeva puhelinneuvottelu on aina maksuton eikä velvoita asiakasta mihinkään. Vastaamme puhelinyhteydenottoihin välittömästi ja sähköpostitse lähetettyihin tiedusteluihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voitte tutustua toimistoomme ja sen erityisosaamisalueisiin seuraavista linkeistä.

Helsingin toimistomme yhteystiedot

Etusivu. Tietoa asianajotoimistostamme sekä erityisosaamisalueistamme.

Yhteystiedot (Helsingin toimipiste) Sijainti kartalla sekä muut yhteystiedot.

Soita 09 6829 4400 (Helsingin toimipiste). Käy maksuton alkuneuvottelu lakitoimistomme asianajajan kanssa.

Yhteydenottopyyntö. Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Mikäli toimitatte Helsingin toimistollemme aineistoa henkilökohtaisesti, voitte tuoda materiaalin aamu kahdeksan ja ilta viiden välillä aikaa varaamatta. Toimeksiantojen osalta palvelemme asiakkaitamme myös näiden kellonaikojen ulkopuolella. Erityisen kiireellisissä asioissa avustamme päämiehiämme myös viikonloppuisin (esim. kiireelliset tuomioistuinasiat).

Sovi tapaaminen jo tänään

Asianajotoimisto Jurentia Oy tarjoaa asiakkailleen helposti lähestyttävän joukon alojensa erityisasiantuntijoita, joiden vastuulleen ottamat tehtävät hoidetaan aina tunnollisesti ja päämiehen oikeudellinen etu turvaten. Helsingin lakitoimistomme yhteistietoihin ja sijaintiin voitte tutustua linkistä Asianajotoimisto Jurentia/ajanvaraus.

Ole ystävällisesti yhteydessä ja keskustele asiastasi lakimiehemme kanssa. Se ei maksa eikä velvoita mihinkään, mutta antaa sekä sinulle että meille mahdollisuuden arvioida, miten voisimme olla apuna asiassanne. Asianajajamme Helsingin toimistollamme ovat sinua varten, joten ole rohkeasti yhteydessä – selvitetään asiasi yhdessä. Lakitoimistosi Helsingissä on Asianajotoimisto Jurentia Oy.