Helsinki / Espoo / Vantaa

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Lakitoimistosi Helsingissä / Asianajotoimisto Jurentia Oy

Lakitoimistomme Helsingin ydinkeskustassa toimii yritysasiakkaiden sekä yksityishenkilöiden apuna tarjoamalla juridisen osaamisensa asiakkaidensa käyttöön. Alkuyhteydenotto ja sen yhteydessä käytävä oikeudellista tilannetta koskeva alkuneuvottelu on aina maksuton eikä velvoita asiakasta mihinkään. Vastaamme puhelinyhteydenottoihin välittömästi ja sähköpostitse lähetettyihin tiedusteluihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voitte tutustua toimistoomme ja sen erityisosaamisalueisiin seuraavista linkeistä.

Etusivu. Tietoa asianajotoimistostamme sekä erityisosaamisalueistamme.

Yhteystiedot. Sijainti kartalla sekä muut yhteystiedot.

Soita 09 6829 4400 (lakitoimisto Helsinki). Maksuton alkuneuvottelu asianajajan kanssa.

Soita 09 8387 4300 (lakitoimisto Espoo). Maksuton alkuneuvottelu asianajajan kanssa.

Soita 09 271 5940 (lakitoimisto Vantaa). Maksuton alkuneuvottelu asianajajan kanssa.

Yhteydenottopyyntö. Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Helsingin toimistomme yhteystiedot

Asianajotoimisto Jurentia Oy:n Helsingin toimisto sijaitsee ydinkeskustassa osoitteessa Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki.

Lakitoimisto Helsinki käyntiosoite: Asianajotoimisto Jurentia Oy, Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki.

Lakitoimisto Helsinki postiosoite: Asianajotoimisto Jurentia Oy, Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki.

Lakitoimisto Helsinki yhteydenotot: puh 09 6829 4400, sposti toimisto@jurentia.fi, yhteydenottopyyntö lomake.

Mikäli toimitatte toimistollemme aineistoa henkilökohtaisesti, voitte tuoda materiaalin aamu kahdeksan ja ilta viiden välillä aikaa varaamatta. Lakimiehemme palvelevat asiakkaitaan myös näiden kellonaikojen ulkopuolella. Erityisen kiireellisissä asioissa avustamme päämiehiämme myös viikonloppuisin (esim. pakkokeinoasiat käräjäoikeuksissa).

Sovi tapaaminen jo tänään / lakitoimisto Helsinki

Oikeudellisen avun tarve iskee usein yllättäen. Tavoitteemme on , että avun tarpeessa oleva asiakkaamme saa asiansa hoitoon viivytyksettä ja myös tapaaminen järjestetään viipymättä – tyypillisesti saman tai parin seuraavan arkipäivän kuluessa. Vähäinen viive syntyy siitä, että pyrimme ohjaamaan asiakkaan sellaisen lakimiehemme avustettavaksi, jonka erityisosaamiseen oikeudenala lukeutuu.

Asianajotoimisto Jurentia Oy tarjoaa asiakkailleen helposti lähestyttävän joukon alojensa erityisasiantuntijoita, joiden vastuulleen ottamat tehtävät hoidetaan aina tunnollisesti ja päämiehen oikeudellinen etu turvaten. Lisää tietoa asianajotoimistomme hoitamista oikeudenaloista sekä referensseistä löydätte etusivultamme. Helsingin toimiston yhteystietoihin voitte tutustua Lakitoimisto Helsinki / yhteystiedot.

Ole ystävällisesti yhteydessä ja keskustele asiastasi asiantuntijan kanssa. Se ei maksa eikä velvoita mihinkään, mutta antaa sekä teille että meille mahdollisuuden arvioida, miten voisimme olla apuna asiassanne. Toimistomme asianajajat ovat sinua varten, joten ole rohkeasti yhteydessä – selvitetään asiasi yhdessä.

Lakitoimisto Helsinki Ota yhteyttä