Lakitoimisto sinulle – Asianajotoimisto Jurentia Oy

Asianajotoimisto Jurentia Oy on helposti lähestyttävä uudenajan lakitoimisto, joka rakentuu raikkaalle ja dynaamiselle otteelle, nopealle reagoinnille sekä helpolle tavoitettavuudelle. Toimeksiantoja hoidetaan laadukkaasti ja yhteydenpito asiakkaaseen toteutetaan viivytyksettä aina päämiehen ilmoittaessa yhteydenottotarpeesta tai milloin se muutoin on asian hoitamisen kannalta tarkoituksenmukaista.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla sekä Espoossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Toimipisteisiimme pääset tutustumaan yhteydenottosivullamme, josta löydät myös toimipisteiden sijainnit kartalla.

Maksuton alkuneuvottelu

Tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden käydä lakitoimistomme lakimiehen kanssa maksuttoman alkukeskustelun, jossa on mahdollista arvioida etenemismahdollisuuksia ja vaihtoehtoja kulloinkin käsillä olevassa asiassa. Meille alkukeskustelu antaa mahdollisuuden arvioida, miten toimistomme tai jokin muu taho voisi olla apuna asiassa. Vastaavasti puoleemme kääntynyt saa perustellun oikeudellisen näkemyksen asiassaan päätöksentekonsa tueksi. Täytä ystävällisesti yhteydenottolomake, ja olemme sinuun yhteydessä asiasi lähtötilanteen ja vaihtoehtojen selvittämiseksi.

Lakitoimisto / toimipisteiden yhteystiedot

Toimistomme löydät seuraavin yhteystiedoin. Mikäli teillä on kysyttävää toimistostamme tai muutoin yhteydenottotarvetta, voitte olla aina yhteydessä alla yksilöidyin yhteystiedoin.

Asianajotoimisto Jurentia Oy, Helsinki
Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki
(09) 6829 4400
toimisto@jurentia.fi

Asianajotoimisto Jurentia Oy, Espoo
Hevosenkenkä 3 (Panorama Tower), 02600 Espoo
(09) 5110 2400
toimisto@jurentia.fi

Asianajotoimisto Jurentia Oy, Vantaa
Ratatie 11, 01300 Vantaa
(09) 271 5940
toimisto@jurentia.fi

Rekrytointi

Palkkaamme jatkuvasti uusia lakimiehiä palvelukseemme. Lakitoimistomme erityisosaamisalueisiin voit käydä perehtymässä palvelut yritysasiakkaille ja palvelut yksityisasiakkaille. Hakemukset voitte ystävällisesti lähettää toimistollemme sähköpostitse rekry@jurentia.fi.