Helsinki / Espoo / Vantaa

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Lakimies HelsinkiJurentia apunasi

Ole yhteydessä lakimiehiimme avun saamiseksi! Maksuttoman puhelimitse tapahtuvan alkuyhteydenoton kuluessa moni kysymys saattaa löytää ratkaisunsa.  Katso lisätietoja toimistostamme www.jurentia.fi. Toimistomme yhteystiedot löydätte tästä.

Alkuneuvottelun käymiseksi voitte olla maksutta yhteydessä toimistollemme seuraavin yhteystiedoin: 

Soita maksuton puhelinneuvottelu 09 6829 4400 (lakimies Helsingin toimisto)

Soita maksuton puhelinneuvottelu 09 8387 4300 (lakimies Espoon toimisto)

Soita maksuton puhelinneuvottelu 09 271 5940 (lakimies Vantaan toimisto)

Lähetä sähköpostia toimisto@jurentia.fi.

Täytä yhteydenottolomake.

Pääsette tutustumaan Helsingin toimistollamme teitä palveleviin lakimiehiin ja heidän erityisosaamisalueisiinsa alla kohdassa lakimies Helsinki / erityisosaaminen.

Lakimies Helsinki / erityisosaaminen

Yrityksille tarjoamistamme erityisosaamisalueista kts. Lakimies Helsinki Yrityksille. Linkin kautta pääsette myös tutustumaan referenssitoimeksiantoihin yritysjuridiikan eri oikeudenaloilla.

Yksityisasiakkaille tarjoamistamme erityisosaamisalueista kts. Lakimies Helsinki Yksityisille. Linkin kautta pääsette tutustumaan esimerkkitoimeksiantoihin siviilioikeuden eri erityisosaamisalueillamme.

Alla on lyhyt kuvaus Helsingin toimistolla teitä avustavista lakimiehistämme ja heidän oikeudenaloistaan.

Jukka Uusitalo / Asianajaja Helsinki on vastaava lakimiehemme Helsingin toimistossamme. Hänen erityisosaamisensa kohdistuu erityisesti liikejuridiikkaan, kiinteistö- ja urakkariitoihin, asuntokaupan ongelmatilainteisiin sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Kaarle Niemi / Asianajaja, varatuomari Helsinki  on erikoistunut erityisesti työ- ja virkaoikeuteen, vahingonkorvausoikeuteen, rikosoikeuteen sekä asumiseen juridiikkaan  liittyviin vaativiin oikeudellisiin kysymyksiin.

Mikko Puhakka / Asianajaja, varatuomari Helsinki keskittyy erityisesti urakka- ja rakennussopimusasioihin sekä niihin liittyviin erimielisyystilanteisiin sekä vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuteen.

Jukka Pasanen / Asianajaja Helsinki hoitaa yritysjuridiikan eri osa-alueisiin, sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen sekä talousrikos- ja perintöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Lisäksi hän toimii kouluttajana yrityksissä ja oppilaitoksissa erikoisosaamisalueidensa saralla.

Hanna Kylmäniemi / Asianajaja, varatuomari Helsinki toimii päämiestemme apuna sopimus- ja vahingonkorvausasioihin liittyvissä kysymyksissä sekä avustaa rikosoikeuteen ja asumisen juridiikkaan liittyvissä asioissa.

Jaakko Holopainen / Lakimies Helsinki turvaa päämiestemme oikeuksien toteutumista työ- ja vahingonkorvausoikeuden, siviilioikeuden sekä rikosoikeuden alalla.

Kati Hussu / Varatuomari, lakimies Helsinki on siirtynyt Jurentiaan käräjäoikeuden tuomarin tehtävistä. Hän on toiminut myös syyttäjänä. Kati Hussu avustaa asiakkaitaan riita- sekä rikosasioissa.

Aarne Ervasti / Varatuomari, lakimies Helsinki avustaa asiakkaitamme erityisesti yhtiöoikeuteen, asumisen juridiikkaan, rikosoikeuteen sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Mikko Eloranta / Lakimies Helsinki avustaa asiakkaitamme kiinteistö- ja asuntojuridiikkaan liittyvissä asioissa sekä yritysjuridiikkaan että rikosoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Maiju Kangasmaa / Lakimies Helsinki keskittyy perhe- ja jäämistöoikeudellisiin toimeksiantoihin sekä avustaa rikosoikeudellisissa kysymyksissä.

Jens Enlund / Lakimies Helsinki hoitaa työoikeuteen ja yritysoikeudellisiin kysymyksiin liittyviä tilanteita sekä vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuteen liittyviä kysymyksiä.

Elmer Hyvärinen / Lakimies Helsinki toimii asiakkaidemme apuna työoikeudellisissa ongelmatilanteissa kuin myös perhe- ja jäämistöoikeudellisissa kysymyksissä. Lisäksi Hyvärinen avustaa asiakkaitamme sopimusoikeuden ja rikosoikeuden alueella.

Jaakko Köykkä / Varatuomari Helsinki keskittyy mm. sopimusoikeuteen sekä urakkariitoihin. Hänellä on myös vahva osaaminen kiinteistö- ja asuntokauppariidoista.

Juha-Matti Kiviluoto / Lakimies Helsinki hoitaa huoneenvuokra-asioita, asumisen juridiikkaa  sekä vahingonkorvausoikeuteen liittyviä kysymyksiä. Juha-Matti toimii myös vahvasti tuomioistuimissa käsiteltävien riita- ja rikosasioiden parissa.

Lauri Kyllönen / Lakimies Helsinki avustaa asiakkaitamme perhe- ja jäämistöoikeudellisissa tilanteissa sekä rikosoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Kyllösellä on myös erikoistunut asunto- ja kiinteistökaupan juridiikkaan.

Ota yhteyttä jo tänään

Lakimiehemme Helsingin toimistollamme vastaavat puheluihin välittömästi ja sähköposteihin vastaamme viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Selvitetään oikeudellisen avun tarve yhdessä. Vaikka asia on tärkeä, ei sitä koskevan juttutuokion tarvitse olla jäykkä ja muodollinen – mukava alkukeskustelu antaa usein jo kuvan siitä, miten asiassa voidaan edetä. Löydetään ratkaisu yhdessä, Jukka Uusitalo, asianajaja, vastaava lakimies Helsinki.