Helsinki / Espoo / Vantaa

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Asianajajasi Helsingissä – Asianajotoimisto Jurentia Oy

Toimistoomme voit olla helposti yhteydessä helposti monin eri tavoin. Vastaamme mielellämme kaikkiin juridiikkaan ja toimintaamme liittyviin kysymyksiin, joten ole rohkeasti yhteydessä – yhteydenottotavat asianajajillemme Helsingissä löytyvät alta.

Etusivultamme  löydät tietoa toimistomme erityisosaamisalueista sekä referensseistämme eri oikeudenaloilla.

Yhteydenottolomakkeella voit jättää kuvauksen ongelmasta ja soittopyynnön maksuttoman alkukeskustelun käymiseksi.

Soita 09 6829 4400 (asianajaja Helsinki tsto) käydäksesi maksuttoman alkukeskustelun asianajajamme kanssa.

Yhteystiedoista voit käydä katsomassa toimistomme osoitteen, sijainnin kartalla sekä muut yhteystiedot.

Puheluihin vastaamme välittömästi ja yhteydenottopyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Alla olevista linkeistä pääsette tutustumaan teitä Helsingissä palvelevien lakimiesten erityisosaamisalueisiin – kts. kohta Asianajaja Helsinki – Jurentian asiantuntijat.

Asianajaja Helsinki – Jurentian asiantuntijat

Avustamme yrityksiä yritystoiminnan oikeudellisissa haasteissa sekä riita-asioita tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä ratkottaessa. Yritystoiminnan referenssejämme voitte katsoa tarkemmin sivulta Jurentia yrityksille.

Avustamme yksityisasiakkaitamme erikoistumisalueidemme oikeudellisia kysymyksiä ratkottaessa. Lisätietoja erityisosaamisestamme sekä referensseistämme eri oikeudenaloilla voitte katsoa sivulta Jurentia yksityisille.

Jurentian asianajajat Helsingissä sekä erityisosaamisalueet löydät alta.

Asianajaja Helsinki / Jukka Uusitalo toimii Helsingin toimistomme vastuullisena asianajajana. Hän keskittyy erityisesti asunto- ja kiinteistökauppajuridiikkaan, urakkariitoihin, yritysjuridiikkaan sekä erilaisten oikeudenkäyntien hoitamiseen.

Asianajaja Helsinki / Jukka Pasanen keskittyy erityisesti liikejuridiikkaan, riita-asioihin sekä talousliitännäisiin rikosasioihin. Hän avustaa asiakkaitaan sekä yleisissä tuomioistuimissa että välimiesmenettelyssä.

Asianajaja Helsinki / Kaarle Niemi avustaa asiakkaitamme erityisesti vahingonkorvausoikeuteen, perheoikeuteen, rikosoikeuteen, työoikeuteen sekä asumisen juridiikkaan liittyvissä asioissa.

Asianajaja Helsinki / Mikko Puhakka keskittyy yritysjuridiikkaan, vaativiin urakka- ja rakennusoikeutta koskeviin toimeksiantoihin sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Asianajaja Helsinki / Hanna Kylmäniemi toimii asiakkaidemme apuna sopimus- ja vahingonkorvausoikeudellisissa asioissa sekä rikosoikeuteen ja asumisen juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Asianajaja Helsinki / Jaakko Holopainen toimii päämiestemme apuna rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisissa sekä työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa toimeksiannoissa.

Asianajaja Helsinki / Kati Hussu on siirtynyt joukkoomme käräjäoikeuden tuomarin tehtävistä ja hän toimii päämiestemme apuna riita- sekä rikosasioissa. Kati Hussu on aiemmin toiminut myös syyttäjän tehtävässä.

Varatuomari Helsinki / Aarne Ervasti avustaa päämiehiämme erityisesti yhtiöoikeuteen, asumisen juridiikkaan, rikosoikeuteen sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Varatuomari, Helsinki / Mikko Eloranta avustaa kiinteistö- ja asuntojuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä sekä yritysjuridiikkaan ja rikosoikeuteen liittyvissä asioissa.

Lakimies Helsinki / Maiju Kangasmaa avustaa perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sekä rikosoikeudellisissa toimeksiannoissa.

Lakimies Helsinki / Jens Enlund keskittyy työoikeudellisiin ongelmiin sekä sopimus- että vahingonkorvausoikeudellisten toimeksiantojen hoitamiseen. Hänen mielenkiinnonkohteenaan ovat myös yritysoikeudelliset kysymykset.

Lakimies Helsinki / Elmer Hyvärinen on erikoistunut sopimusoikeuteen, työoikeuteen ja rikosoikeuteen. Lisäksi hänen mielenkiinnon kohteina ovat perhe- ja jäämistöoikeudelliset kysymykset.

Varatuomari Helsinki / Jaakko Köykkä toimii asiakkaidemme apuna erityisesti asunto- ja kiinteistökauppariitoihin että urakkariitoihin liittyvissä toimeksiannoissa. Köykkä hoitaa myös sopimusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja.

Lakimies Helsinki / Juha-Matti Kiviluoto avustaa päämiehiämme asumisen juridiikan kysymyksissä, perhe- ja jäämistöoikeudellisissa toimeksiannoissa sekä rikos-, riita- ja hallinto-oikeudellisissa asioissa.

Lakimies Helsinki / Lauri Kyllönen keskittyy toimimaan asiakkaidemme apuna asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä ongelmatilanteissa. Kyllönen on myös suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon.

Soita asianajajallemme!

Asianajaja Helsinki ja pääkaupunkiseutuOikeudellisesti haastava tilanne voi ilmetä yllättäen ja ratkaisun löytäminen voi tuntua vaikealle. Useimmissa tilanteissa jo alustava keskustelu asianajajan kanssa voi antaa kuvan ratkaisumalleista ja etenemisvaihtoehdoista. Mikäli saamme jo maksuttomassa alkukartoituksessa esitettyä teille toimintaohjeen asiassa, voitte tämän jälkeen rauhassa miettiä, kuinka haluatte edetä asiassa. Olkaa yhteydessä ja voimme yhdessä miettiä, kuinka tilanteessa kannattaa toimia. Toimistomme yhteystiedot löydätte tästä.

Arvioidaan tilanteesi ja etenemisvaihtoehdot yhdessä. Soita asianajajallemme maksuttoman alkukeskustelun käymiseksi ja lähtötilanteen arvioimiseksi – usein jo tämän keskustelun yhteydessä selviää, millaisia ratkaisuja asianajajamme asiassa näkevät. Yhteistyöterveisin Jukka Uusitalo, asianajaja Helsinki.