Asianajotoimisto Jurentia Oy – apua jo alkupuhelussa

Asianajotoimisto Jurentia Oy on asianajotoimisto, joka palvelee asiakkaitaan luotettavasti ja asiakkaan lähtökohdista Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Osaava ja kokenut asianajotoimisto on turva, jonka asiantuntijoihin voi turvautua oikeudellista erityisosaamista vaativissa kysymyksissä. Alkuyhteydenotto ja sen yhteydessä käytävä alkuneuvottelu ovat aina maksuttomia ja antavat usein jo kuvan siitä, mitkä ovat asiassa etenemisen vaihtoehdot. Ole rohkeasti yhteydessä – Asianajotoimistomme on teitä varten!

Maksuton alkuyhteydenotto. Voitte olla yhteydessä toimistollemme sähköpostitse, puhelimitse tai täyttämällä alkuyhteydenottolomakkeen.

Palvelumme yritysasiakkaille. Asianajotoimistomme avustaa yrityksiä heidän jokapäiväisessä liiketoiminnassaan yrityksen oman lakiosaston tavoin. Tilanteen sitä vaatiessa hoidamme päämiehen etua tuomioistuimessa tai välimiesmenettelyssä riita-asioita käsiteltäessä. Edellä olevasta linkistä pääsette tutustumaan yritysasiakkaita koskeviin referensseihin eri oikeudenaloilta (valitkaa yrityssivulle siirtymisenne jälkeen teitä kiinnostava oikeudenala).

Palvelumme yksityisasiakkaille. Asianajotoimisto Jurentia Oy:n oikeudenaloihinsa erikoistuneet lakimiehet avustavat yksityisasiakkaitaan monissa jokapäiväiseen elämään kuuluvissa oikeudellisissa asioissa. Myös oikeudenkäyntiasiat tuomioistuimissa kuuluvat olennaisena osana erityisosaamiseemme. Lakimiehemme viettävät useita satoja käsittelypäiviä vuosittain tuomioistuimissa turvaamassa päämiestemme oikeuksia riita- ja rikosasioissa. Edellä olevasta linkistä pääsette tutustumaan referensseihimme eri erityisosaamisalueiltamme (valitkaa siirtymisenne jälkeen teitä kiinnostava oikeudenala).

Asianajotoimistomme. Lisätietoja Asianajotoimisto Jurentiasta.

Asianajotoimisto Jurentia – yhteystiedot

Voitte olla yhteydessä toimistoomme usealla eri tavalla:

Yhteydenottolomake – voitte jättää kuvauksen tilanteestanne ja asianajajamme on teihin yhteydessä.

Puh. 09 6829 4400 – Jurentia – Asianajotoimisto Helsingissä.
Puh. 09 5110 2400  – Jurentia – Asianajotoimisto Espoossa.
Puh. 09 271 5940 – Jurentia – Asianajotoimisto Vantaalla.
toimisto@jurentia.fi – sähköpostit asianajotoimistollemme.

Asianajajien yhteystiedot – asianajotoimistomme asiantuntijoiden yhteystiedot yhteydenottoanne varten.

Kartta / Jurentia Helsinki. Asianajotoimisto Jurentia Oy:n Helsingin toimipiste sijaitsee WTC Helsingissä osoitteessa Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki.

Kartta / Jurentia Espoo. Asianajotoimisto Jurentian Espoon toimipiste sijaitsee Leppävaarassa Panorama Towerissa osoitteessa Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo.

Kartta / Jurentia Vantaa. Asianajotoimisto Jurentian Vantaan  toimipiste sijaitsee Tikkurilassa Dixin toisessa kerroksessa osoitteessa Ratatie 11, 01300 Vantaa.

Miksi asianajotoimisto?

Lain mukaan vain asianajajaliittoon hyväksytyillä jäsenillä on oikeus käyttää ammattinimikettä asianajaja. Jäsenyydelle on asetettu sekä osaamiseen, koulutukseen, kouluttautumiseen ja kokemukseen että henkilöön liittyviä edellytyksiä. Asianajotoimisto on asianajajalain mukaisesti asianajajien omistama asianajopalveluja tarjoava toimisto, joka vastaa tarjoamansa palvelun asianmukaisuudesta. Asianajotoimisto on lisäksi velvollinen ottamaan vastuuvakuutuksen päämiehen oikeuksien turvaamiseksi.