Helsingissä ja Vantaalla

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Asianajotoimisto – Jurentian maksuton alkukeskustelu!

Asianajotoimisto Jurentia on laadukas asianajotoimisto, joka palvelee asiakkaitaan luotettavasti ja asiakkaan lähtökohdista Helsingissä ja Vantaalla. Osaava ja kokenut asianajotoimisto on turva, jonka asiantuntijoihin voi turvautua oikeudellista erityisosaamista vaativissa kysymyksissä. Alkuyhteydenotto ja sen yhteydessä käytävä alkuneuvottelu ovat aina maksuttomia ja antavat usein jo kuvan siitä, mitkä ovat asiassa etenemisen vaihtoehdot. Ole rohkeasti yhteydessä – Asianajotoimistomme on teitä varten!

Palvelumme yritysasiakkaille. Asianajotoimistomme avustaa yrityksiä heidän jokapäiväisessä liiketoiminnassaan yrityksen oman lakiosaston tavoin. Tilanteen sitä vaatiessa hoidamme päämiehen etua tuomioistuimessa tai välimiesmenettelyssä riita-asioita käsiteltäessä. Edellä olevasta linkistä pääsette tutustumaan yritysasiakkaita koskeviin referensseihin eri oikeudenaloilta (valitkaa yrityssivulle siirtymisenne jälkeen teitä kiinnostava oikeudenala).

Palvelumme yksityisasiakkaille. Asianajotoimisto Jurentia Oy:n omiin oikeudenaloihinsa erikoistuneet lakimiehet avustavat yksityisasiakkaitaan monissa joka päiväiseen elämään kuuluvissa oikeudellisissa asioissa. Myös oikeudenkäyntiasiat tuomioistuimissa kuuluvat olennaisena osana erityisosaamiseemme. Lakimiehemme viettävät useita satoja käsittelypäiviä vuosittain tuomioistuimissa turvaamassa päämiestemme oikeuksia riita- ja rikosasioissa. Edellä olevasta linkistä pääsette tutustumaan referensseihimme eri erityisosaamisalueiltamme (valitkaa siirtymisenne jälkeen teitä kiinnostava oikeudenala).

Asianajotoimisto – etusivu. Täältä saatte yleisesti tietoa toimistostamme.

Asianajotoimisto Jurentia – yhteystiedot

Asianajotoimisto Jurentia yhteystiedot

Voitte olla yhteydessä asianajotoimistoomme usealla eri tavalla:

Yhteydenottolomake – voitte jättää kuvauksen tilanteestanne ja asianajajamme on teihin yhteydessä.

puh. 09 6829 4400 – Asianajotoimistomme Helsingissä.
puh. 09 271 5940 – Asianajotoimistomme Vantaalla.
toimisto@jurentia.fi – sähköpostit asianajotoimistollemme.

Henkilökohtaiset yhteystiedot – asianajotoimiston asiantuntijoiden yhteystiedot yhteydenottoanne varten.

Mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää liittyen asianajotoimistoomme, sen tarjoamaan palveluun tai oikeudellisen palvelun tarjoamiseen yleensä, olkaa epäröimättä yhteydessä. Asianajotoimisto Jurentia Oy henkilökuntineen on teitä varten.

Asianajotoimisto Jurentian Helsingin toimipiste sijaitsee Stockmannin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki.

Asianajotoimisto Jurentian Vantaan  toimipiste sijaitsee Tikkurilassa Prisman kiinteistön ylimmässä kerroksessa osoitteessa Unikkotie 13, 01300 Vantaa.

Miksi asianajotoimisto?

Lain mukaan vain asianajajaliittoon hyväksytyillä jäsenillä on oikeus käyttää ammattinimikettä asianajaja. Jäsenyydelle on asetettu sekä osaamiseen, koulutukseen, kouluttautumiseen ja kokemukseen että henkilöön liittyviä edellytyksiä. Asianajotoimisto on asianajajalain mukaisesti asianajajien omistama asianajopalveluja tarjoava toimisto, joka vastaa tarjoamansa palvelun asianmukaisuudesta. Asianajotoimisto on lisäksi velvollinen ottamaan vastuuvakuutuksen päämiehen oikeuksien turvaamiseksi.

© Copyright - Jurentia