Lakitoimistosi Espoossa – Asianajotoimisto Jurentia Oy

Asianajotoimisto Jurentia Oy on pääkaupunkiseudun oma lakitoimisto, joka toimii Helsingissä, Espoossa sekä Vantaalla. Lisätietoja toimistostamme yleisesti löydät helpoiten etusivultamme.

Espoon lakitoimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Leppävaaran juna-aseman vieressä Panorama Towerissa. Toimistollemme pääset kätevästi omalla autolla, junalla tai muutoin julkisen liikenteen avulla. Pysäköintimahdollisuus löytyy Selloparkista.

Toiminta-ajatuksemme

Avustamme Espoossa sekä yritys- että yksityisasiakkaitamme joustavasti sekä ammattitaidolla. Laadukkaan palvelun ohella varmistamme aina, että Espoon lakitoimistomme asiakkaat saavat viivytyksettä neuvontaa saman tai seuraavan arkipäivän kuluessa, milloin tämä on tarpeellista. Lausutusta syystä myös alkutapaaminen pyritään järjestämään nopeasti – tyypillisesti haluttaessa viimeistään parin arkipäivän kuluessa. Tarvittaessa pyrimme auttamaan kiireellisessä tilanteessa jo saman päivän kuluessa. Milloin erityisen kiireellisessä tilanteessa asiakasta ei voida palvella saman päivän kuluessa lakitoimistossamme Espoossa, ohjataan asiakas tarvittaessa Helsingin tai Vantaan toimipisteeseemme.

Espoon lakitoimistomme oikeudenalat

Asianajotoimisto Jurentia Oy palvelee yritysasiakkaitaan sekä juoksevan liikejuridiikan että myös mahdollisten riita-tilanteiden osalta asiantuntevasti. Yritysjuridiikan toimialoihin sekä alakohtaisiin referensseihin pääset tutustumaan Jurentia/yrityksille.

Asianajotoimisto Jurentia Oy palvelee Espoon toimistossa yksityisasiakkaita erityisosaamisalueillaan. Erityissaloihimme sekä niitä koskeviin referensseihimme pääsette tutustumaan Jurentia/yksityisille.

Yhteydenotto / Espoon lakitoimistomme yhteystiedot

Voitte olla Espoon lakitoimistoomme yhteydessä seuraavin yhteystiedoin. Huomaattehan, että voitte täyttää halutessanne myös yhteydenottolomakkeen , jolloin olemme teihin yhteydessä. Alkuyhteydenotto ja siihen liittyvä alkukeskustelu ovat aina maksuttomia.

Asianajotoimisto Jurentia Oy / Lakitoimisto Espoo

Asianajotoimisto Jurentia Oy
Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo
09 5110 2400 , Fax 09 288 281
toimisto@jurentia.fi
Yhteydenottolomake