Jurentia rekrytoi

Asianajotoimisto Jurentia Oy toimii Helsingin ydinkeskustassa, Espoossa (Sello/Panorama Tower) ja Vantaalla (Dixi). Espoon toimistomme on syyskuun alusta muuttanut isompiin toimitiloihin Leppävaaran Panorama Toweriin ja toivoisimmekin sinun tulevan osaksi iloista ja kasvavaa työyhteisöämme. Toimintamme kasvaa ja  haemme uusia lakimiehiä Espoon lisäksi myös Helsingin ja Vantaan toimistoillemme. Meille Jurentia on raikasta ilmettä, vastuuta ja onnistumisia – jos kuvaus pukee myös sinua, saatat olla uusi työkaverimme.

Tällä hetkellä etsimme useamman vuoden kokemuksella varustettua riitapuolen taitajaa osaamisalueinaan erityisesti asunto- ja kiinteistökauppariidat sekä urakkaoikeus – muiden oikeusalojen osaaminen luetaan luonnollisesti eduksi. Työkohteesi voi olla Espoon ohella myös Helsingissä tai Vantaalla.

Tarjoamme hakijalle mahtavilla työkavereilla varustetun työpaikan, modernit toimistopuitteet sekä runsaasti vastuuta ja haasteellisia työtehtäviä – hyvässä seurassa sekä kilpailukykyisin ehdoin. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 23.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi.

Mikäli rekrytointiin tai tehtävään liittyen on kysymyksiä, voitte olla yhteydessä toimistopäällikköömme Soile Strandéniin 050 511 7027. Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa osoitteesta www.jurentia.fi.