Asianajotoimisto Jurentia Oy on raikas ja kasvava juridiikan asiantuntijaorganisaatio, jolla on toimipisteet loistavien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin keskustassa, Vantaan Tikkurilassa sekä Espoon Leppävaarassa. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaitamme tällä hetkellä 29 osaajan voimin.

Nyt etsimme nuorekkaaseen joukkueeseemme asianajosihteeriä – Se voit olla juuri sinä!

Toivomme sinulta reipasta ja aikaansaavaa otetta sekä aurinkoista mieltä. Parhaiten pääset vauhtiin mukaan, mikäli sinulla on kokemusta sihteerin tehtävistä. Kokemuksen kautta hankittu ymmärrys asianajotoimiston ja/tai tuomioistuimen rutiineista luetaan luonnollisesti myös eduksi, mutta toisaalta tällaisen kokemuksen puutteen voit korvata myös innostuneella ja oppimishaluisella mielellä – tekemisen meininki ja iloinen mieli ovat uuden työkaverimme kaikkein tärkeimmät ominaisuudet. Meillä sinulla on mahdollisuus omilla ideoillasi vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja toteuttamistapoihin.

Tarjoamme valittavalle henkilölle mukavilla työtovereilla varustetun työympäristön eteenpäin katsovassa joukkueessamme – hyvässä seurassa ja kilpailukykyisin ehdoin. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 1.6.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi.