Sinäkö uusi työkaverimme?

Asianajotoimisto Jurentia Oy on kasvava ja mahtavilla työkavereilla varustettu asianajotoimisto, jolla on toimistot hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingissä (Forum), Espoossa (Sello) ja Vantaalla (Dixi). Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaitamme tällä hetkellä 29 osaajan voimin. Tällä kertaa etsimme joukkueeseemme juristia Helsingin ja/tai Vantaan toimistoillemme.

Haussa olisi erityisesti oikeudenkäyntien hoitamiseen oikeutettu juristi toimimaan päämiestemme apuna moninaisissa oikeudellisissa asioissa. Toivomme tulevalta työkaveriltamme osaamista asunto-/kiinteistöjuridiikasta, urakkajuridiikasta, työoikeudesta tai vahingonkorvausoikeudesta, mutta myös muu kokemus oikeudenkäyntien hoitamisesta ja työskentely tuomioistuinympäristössä luetaan eduksi.

Tarjoamme ihanat työkaverit, modernit toimistopuitteet sekä runsaasti vastuuta ja haasteellisia työtehtäviä. Tehtävästä maksettava kiinteä palkkasi asettuu työsuhteen alussa noin 4800 – 6000 euron välille kokemuksestasi ja työtaustastasi riippuen.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 23.10.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi. Rekrytoimme jatkuvasti eri kokemustaustalla varustettuja juristeja toimistomme eri erityisosaamisalueille. Vaikket juuri tästä ilmoituksesta itseäsi löytäisikään, laita silti hakemus tulemaan – saatat tätäkin tietä löytää työtuolisi toimistoltamme.

Mikäli rekrytointiin tai tehtävään liittyen on kysymyksiä, voit olla yhteydessä toimistopäällikköömme Soile Strandéniin 050 511 7027.