Asianajaja / lakimies / varatuomari

Etsimme nyt erityisesti riita-asioihin perehtynyttä sekä oikeudenkäyntien hoitamiseen oikeutettua juristia toimimaan päämiestemme apuna moninaisissa oikeudellisissa asioissa. Toivomme tulevalta työkaveriltamme osaamista asunto-/kiinteistöjuridiikasta, urakkajuridiikasta tai vahingonkorvausoikeudesta, mutta myös muu kokemus riita-asioiden hoitamisesta luetaan eduksi.

Tarjoamme mahtavilla työkavereilla varustetun työpaikan, modernit toimistopuitteet sekä runsaasti vastuuta ja haasteellisia työtehtäviä. Tehtävästä maksettava kiinteä palkkasi asettuu työsuhteen alussa 5000-6000 euron välille kokemuksestasi ja työtaustastasi riippuen. Lisäksi voidaan maksaa suoritusperusteista palkanosaa. Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 7.2.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi. Rekrytoimme jatkuvasti eri kokemustaustalla varustettuja lakimiehiä toimistomme eri erityisosaamisalueille. Vaikket juuri tästä ilmoituksesta itseäsi löytäisikään, laita silti hakemus tulemaan – saatat tätäkin tietä löytää työtuolisi toimistoltamme.

Mikäli rekrytointiin tai tehtävään liittyen on kysymyksiä, voitte olla yhteydessä toimistopäällikköömme Soile Strandéniin 050 511 7027. Lisätietoja toimistostamme ja toimistomme tuoreimmat kuulumiset voit käydä katsomassa osoitteesta www.jurentia.fi.