Helsingissä ja Vantaalla

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Lakimies HelsinkiJurentia apunasi

Ole yhteydessä lakimiehiimme avun saamiseksi! Maksuttoman puhelimitse tapahtuvan alkuyhteydenoton kuluessa moni kysymys saattaa löytää ratkaisunsa.  Katso lisätietoja toimistostamme www.jurentia.fi. Toimistomme yhteystiedot löydätte tästä.

Alkuneuvottelun käymiseksi voitte olla maksutta yhteydessä toimistollemme seuraavin yhteystiedoin: 

Soita maksuton puhelinneuvottelu (09) 288 280 (lakimies Helsingin toimisto)

Soita maksuton puhelinneuvottelu (09) 271 5940 (lakimies Vantaan toimisto)

Lähetä sähköpostia toimisto@jurentia.fi.

Täytä yhteydenottolomake.

Pääsette tutustumaan Helsingin toimistollamme teitä palveleviin lakimiehiin ja heidän erityisosaamisalueisiinsa alla kohdassa lakimies Helsinki / erityisosaaminen.

Lakimies Helsinki / erityisosaaminen

Yrityksille tarjoamistamme erityisosaamisalueista kts. Lakimies Helsinki Yrityksille. Linkin kautta pääsette myös tutustumaan referenssitoimeksiantoihin yritysjuridiikan eri oikeudenaloilla.

Yksityisasiakkaille tarjoamistamme erityisosaamisalueista kts. Lakimies Helsinki Yksityisille. Linkin kautta pääsette tutustumaan esimerkkitoimeksiantoihin siviilioikeuden eri erityisosaamisalueillamme.

Alla on lyhyt kuvaus Helsingin toimistolla teitä avustavista lakimiehistämme ja heidän oikeudenaloistaan.

Jukka Uusitalo / Asianajaja Helsinki on vastaava lakimiehemme Helsingin toimistossamme. Hänen erityisosaamisensa kohdistuu erityisesti liikejuridiikkaan, kiinteistö- ja urakkariitoihin, asuntokaupan ongelmatilainteisiin sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen.

Kaarle Niemi / Asianajaja, varatuomari Helsinki  on erikoistunut erityisesti työ- ja virkaoikeuteen, vahingonkorvausoikeuteen, rikosoikeuteen sekä asumiseen juridiikkaan  liittyviin vaativiin oikeudellisiin kysymyksiin.

Mikko Puhakka / Asianajaja, varatuomari Helsinki keskittyy erityisesti urakka- ja rakennussopimusasioihin sekä niihin liittyviin erimielisyystilanteisiin sekä vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuteen.

Jukka Pasanen / Asianajaja Helsinki hoitaa yritysjuridiikan eri osa-alueisiin, sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen sekä talousrikos- ja perintöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Lisäksi hän toimii kouluttajana yrityksissä ja oppilaitoksissa erikoisosaamisalueidensa saralla.

Jaakko Holopainen / lakimies Helsinki turvaa päämiestemme oikeuksien toteutumista työ- ja vahingonkorvausoikeuden, siviilioikeuden sekä rikosoikeuden alalla.

Otso Pohjalainen / Varatuomari, lakimies Helsinki avustaa asiakkaitaan rikosoikeuteen, asumisen juridiikkaan sekä perheoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Kati Hussu / Varatuomari, lakimies Helsinki on siirtynyt Jurentiaan käräjäoikeuden tuomarin tehtävistä. Hän on toiminut myös syyttäjänä. Kati Hussu avustaa asiakkaitaan riita- sekä rikosasioissa.

Ota yhteyttä jo tänään

Lakimiehemme Helsingin toimistollamme vastaavat puheluihin välittömästi ja sähköposteihin vastaamme viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Selvitetään oikeudellisen avun tarve yhdessä. Vaikka asia on tärkeä, ei sitä koskevan juttutuokion tarvitse olla jäykkä ja muodollinen – mukava alkukeskustelu antaa usein jo kuvan siitä, miten asiassa voidaan edetä. Löydetään ratkaisu yhdessä, Jukka Uusitalo, asianajaja, vastaava lakimies Helsinki.

Lakimies Helsinki Jurentia Oy


Asianajotoimisto Helsinki
Asianajotoimisto Vantaa
Asianajotoimisto


Asianajaja Helsinki
Asianajaja Vantaa
Asianajaja


Lakitoimisto Helsinki
Lakitoimisto VantaaLakimies Helsinki
Lakimies Vantaa