Helsingissä ja Vantaalla

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Lakimies HelsinkiJurentia apunasi

Lakimies Helsinki Jurentia OyOle yhteydessä asianajajaan! Alkuyhteydenotto toimistollemme on aina maksuton, ja usein jo alustavissa keskusteluissa syntyy kuva etenemisvaihtoehdoista ja suositellusta etenemistavasta. Katso lisätietoja toimistostamme www.jurentia.fi.

Alkuneuvottelun käymiseksi voitte olla maksutta yhteydessä toimistollemme seuraavin yhteystiedoin: 

Soita maksuton puhelinneuvottelu (09) 288 280 (lakimies Helsingin toimisto)

Soita maksuton puhelinneuvottelu (09) 271 5940 (lakimies Vantaan toimisto)

Lähetä sähköpostia toimisto@jurentia.fi.

Täytä yhteydenottolomake.

Pääsette tutustumaan Helsingin toimistollamme teitä palveleviin lakimiehiin ja heidän erityisosaamisalueisiinsa alla kohdassa lakimies Helsinki / erityisosaaminen.

Lakimies Helsinki / erityisosaaminen

Yrityksille tarjoamistamme erityisosaamisalueista kts. Lakimies Helsinki Yrityksille.

Yksityisasiakkaille tarjoamistamme erityisosaamisalueista kts. Lakimies Helsinki Yksityisille.

Lakimies Helsinki valitse JurentiaAlla on lyhyt kuvaus Helsingin toimistolla teitä avustavista lakimiehistämme ja heidän oikeudenaloistaan.

Asianajaja Helsinki Jukka Uusitalo on Asianajotoimisto Jurentia Oy:n vastaava osakas Helsingin toimipisteessämme. Hän keskittyy erityisesti asuntokauppa- ja kiinteistökauppajuridiikkaan, yritysjuridiikkaan sekä erilaisten oikeudenkäyntien hoitamiseen.

Asianajaja Helsinki Jukka Pasanen keskittyy erityisesti liikejuridiikkaan, riita-asioihin sekä talousrikos- ja jäämistöoikeuteen. Hän avustaa asiakkaitaan jatkuvasti vaativissa riita-asioissa.

Asianajaja Helsinki Kaarle Niemi on erikoistunut avustamaan asiakkaitamme erityisesti työoikeuteen, vahingonkorvausoikeuteen, perheoikeuteen, rikosoikeuteen sekä asumisen juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Asianajaja Helsinki Mikko Puhakka keskittyy yritysjuridiikkaan, vaativiin urakka- ja rakennusoikeutta koskeviin toimeksiantoihin sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen.

LLM, lakimies Helsinki Jaakko Holopainen avustaa asiakkaitaan rikosoikeudellisissa, vahingonkorvausoikeudellisissa sekä työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa kysymyksissä.

Varatuomari, lakimies Helsinki Annika Luhtanen avustaa asiakkaitaan erityisesti rikosoikeudellisissa, perheoikeudellisissa sekä asumisen juridiikkaan ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvissä kysymyksissä – tuomioistuimissa sekä niiden ulkopuolella.

Varatuomari lakimies Helsinki Kati Hussu on siirtynyt Asianajotoimisto Jurentia Oy:n palvelukseen käräjäoikeuden tuomarin tehtävistä ja hän avustaa asiakkaitaan riita- sekä rikosasioissa. Lisätietoja Kati Hussusta voitte katsoa.

Varatuomari lakimies Helsinki Otso Pohjalainen avustaa asiakkaitaan rikosasioissa sekä asumisen juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä jo tänään

Asianajajamme Helsingin toimistollamme vastaavat puheluihin välittömästi ja sähköposteihin pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Selvitetään oikeudellisen avun tarve yhdessä. Vaikka asia on tärkeä, ei sitä koskevan juttutuokion tarvitse olla jäykkä ja muodollinen – mukava alkukeskustelu antaa usein jo kuvan siitä, miten asiassa voidaan edetä. Löydetään ratkaisu yhdessä, Jukka Uusitalo, asianajaja, lakimies Helsinki.


Asianajotoimisto Helsinki
Asianajotoimisto Vantaa
Asianajotoimisto


Asianajaja Helsinki
Asianajaja Vantaa
Asianajaja


Lakitoimisto Helsinki
Lakitoimisto VantaaLakimies Helsinki
Lakimies Vantaa