Helsingissä ja Vantaalla

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Asianajotoimisto

Asianajotoimisto Jurentia Oy on laadukas ja palveleva asianajotoimisto Helsingin keskustassa ja Vantaan Tikkurilassa. Hoidamme päämiestemme meille osoittamat tehtävät huolellisesti ja heidän oikeutensa eri käsittelyvaiheissa turvaten. Luotettava ja asiansa osaava asianajotoimisto on turva, johon voi tukeutua oikeudellista asiantuntemusta vaativissa asioissa.

Asianajotoimisto Jurentia Oy palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Apuna ongelmatilanteissa on joukko oikeudenaloihinsa erikoistuneita lakimiehiä tuettuna osaavalla toimistohenkilökunnallamme. Asianajotoimistomme tarjoaa helposti lähestyttävän joukon juridiikan erityisosaajia, jotka palvelevat teitä juridisiin suhteisiin liittyvässä riskinhallinnassa, neuvotteluissa sekä tarvittaessa tuomioistuimessa ja välimiesmenettelyssä.

Useat yritykset ovat ulkoistaneet lakiasiansa Asianajotoimisto Jurentia Oy:lle vapauttaen resurssinsa täysimääräisesti omaan ydinosaamiseensa – yhteistyön muoto on osoittautunut hyödylliseksi molemmille osapuolille ja jatkuu vuodesta toiseen.

Yrityksille tarjottavista erityisosaamisalueista sekä referensseistä voitte katsoa lisätietoja http://www.jurentia.fi/yrityksille/.

Yksityisasiakkaille tarjottavista erityisosaamisalueista sekä referensseistä voitte katsoa lisätietoja http://www.jurentia.fi/yksityisille/.

Yhteydenotto

Asianajotoimisto Jurentia yhteystiedotVoitte olla yhteydessä toimistollemme:
– Helsinki 09 288 280
– Vantaa 09 271 5940
– toimisto@jurentia.fi

Asianajotoimistomme lakimieskohtaiset yhteystiedot löydätte sivulta http://www.jurentia.fi/lakimiehet/.

Alkuyhteydenotto toimistollemme ja samassa yhteydessä käytävä alkuneuvottelu ovat aina maksuttomia ja antavat usein oikeudellisen asiantuntemuksen tarpeessa olevalle näkemyksen siitä, miten asiassa on mahdollista edetä.

Mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää liittyen asianajotoimistoomme, sen tarjoamaan palveluun tai oikeudellisen palvelun tarjoamiseen yleensä, olkaa epäröimättä yhteydessä toimistollemme. Asianajotoimisto Jurentia Oy henkilökuntineen on teitä varten.

Tarkemmat yhteystiedot ja sijainnin voitte katsoa sivulta http://www.jurentia.fi/yhteydenotto/.

Asianajotoimisto Helsinki & Vantaa – sijainti ja yhteystiedot

Asianajotoimisto palvelee kahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella olevassa toimistossa Helsingin keskustassa ja Vantaan Tikkurilassa. Helsingin toimistomme sijaitsee Stockmannin kauppakeskuksen naapurissa osoitteessa Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki. Tikkurilassa toimistomme sijaitsee Tikkurilan Prisman kiinteistön ylimmässä kerroksessa osoitteessa Unikkotie 13, 01300 Vantaa.

Miksi asianajotoimisto?

Lain mukaan vain asianajajaliittoon hyväksytyillä jäsenillä on oikeus käyttää ammattinimikettä asianajaja. Jäsenyydelle puolestaan on asetettu sekä osaamiseen, koulutukseen, kouluttautumiseen ja kokemukseen että henkilöön liittyviä edellytyksiä. Asianajotoimisto on asianajajalain mukaisesti asianajajien omistama asianajopalveluja tarjoava toimisto, joka vastaa tarjoamansa palvelun asianmukaisuudesta. Asianajotoimisto on lisäksi lain mukaan velvollinen ottamaan vastuuvakuutuksen päämiehen oikeuksien turvaamiseksi.


Asianajotoimisto Helsinki
Asianajotoimisto Vantaa
Asianajotoimisto


Asianajaja Helsinki
Asianajaja Vantaa
Asianajaja


Lakitoimisto Helsinki
Lakitoimisto VantaaLakimies Helsinki
Lakimies Vantaa