Helsingissä ja Vantaalla

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Asianajotoimisto Helsinki

Asianajotoimisto Helsinki Jurentia OyAsianajotoimisto Jurentia Oy palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaitaan tarjoten laadukkaan oikeudellisen asiantuntemuksensa asiakaskuntansa käyttöön. Apuna oikeudellisissa ongelmatilanteissa on joukko omiin oikeudenaloihinsa erikoistuneita lakimiehiä tuettuna avuliaalla ja osaavalla toimistohenkilökunnallamme.

Asianajotoimistomme tarjoaa helposti lähestyttävän joukon osaajia, joiden vastuulleen ottamat työt ja tehtävät pysyvät asiaa hoitavan lakimiehen käsissä eivätkä toimeksiannot vaella asiantuntijalta toiselle. Lisää tietoa asianajotoimistomme erityisosaamisalueista ja referensseistä löydätte sivulta www.jurentia.fi. Helsingin toimiston yhteystietoihin voitte tutustua alla kohdassa Asianajotoimisto Helsinki / yhteystiedot.

Yrityksille tarjottavista erityisosaamisalueista sekä referensseistä voitte katsoa lisätietoja http://www.jurentia.fi/yrityksille/.

Yksityisasiakkaille tarjottavista erityisosaamisalueista sekä referensseistä voitte katsoa lisätietoja http://www.jurentia.fi/yksityisille/.

Asianajotoimisto Helsinki / yhteystiedot

Asianajotoimistomme Helsingin toimisto sijaitsee ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla Stockmannin kauppakeskuksen vieressä. Voit varata ajan asianajajalle numerosta 09 288 280 tai sähköpostitse osoitteesta toimisto@jurentia.fi. Puhelimitse tapahtuva alkuyhteydenotto toimistollemme (sekä asianajotoimisto Helsinki että Vantaa) on aina maksuton.

Jurentia Asianajotoimisto Helsinki ja VantaaAsianajotoimisto Helsinki käyntiosoite on: Asianajotoimisto Jurentia Oy, Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki.

Asianajotoimisto Helsinki postiosoite on: Asianajotoimisto Jurentia Oy, Aleksanterinkatu 17, 00100 Helsinki.

Mikäli haluatte tuoda aineistoa henkilökohtaisesti, voitte tuoda tällaiset toimistollemme aikaa varaamatta kello 8.00-17.00. Lakimiehemme ottavat asiakkaita vastaan myös tämän ajan ulkopuolella. Toimistomme lakimiehet palvelevat kiireellisissä tapauksissa sopimuksesta sekä tuomioistuimen tai viranomaisen pyynnöstä myös viikonloppuisin (esim. pakkokeinoasiat käräjäoikeuksissa).

Tarkemmat yhteystiedot ja sijainnin voitte katsoa sivulta http://www.jurentia.fi/yhteydenotto/.

Asianajotoimisto Helsinki / Sovi tapaaminen jo tänään

asianajotoimisto helsinki miksi valita jurentiaOikeudellisen avun tarve iskee usein yllättäen. Pyrimme monista alamme toimijoista poiketen siihen, että neuvonnan tarpeessa oleva pääsee halutessaan tapaamiseen välittömästi eli tyypillisesti saman tai parin seuraavan arkipäivän kuluessa. Vähäinen viive syntyy siitä, että pyrimme ohjaamaan asiakkaan aina kyseiseen oikeudenalaan erikoistuneen lakimiehen palveltavaksi. Lisää tietoa lakimiehistämme kohteessa Asianajotoimisto Helsinki löytyy http://www.jurentia.fi/lakimiehet/.

Ole ystävällisesti yhteydessä ja keskustele asiastasi asiantuntijan kanssa. Se ei maksa eikä velvoita mihinkään, mutta antaa sekä teille että meille mahdollisuuden arvioida, miten voisimme olla apuna asiassanne.


Asianajotoimisto Helsinki
Asianajotoimisto Vantaa
Asianajotoimisto


Asianajaja Helsinki
Asianajaja Vantaa
Asianajaja


Lakitoimisto Helsinki
Lakitoimisto VantaaLakimies Helsinki
Lakimies Vantaa