Helsingissä ja Vantaalla

Oikeita ja kestäviä ratkaisuja

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Avoin

Luotettava

Asiantunteva

Asiakaslähtöinen

Asianajajasi Helsingissä – Jurentia!

Toimistoomme voit olla helposti yhteydessä helposti monin eri tavoin. Vastaamme mielellämme kaikkiin juridiikkaan ja toimintaamme liittyviin kysymyksiin, joten ole rohkeasti yhteydessä – yhteydenottotavat asianajajillemme Helsingissä löytyvät alta.

Etusivultamme  löydät tietoa toimistomme erityisosaamisalueista sekä referensseistämme eri oikeudenaloilla.

Yhteydenottolomakkeella voit jättää kuvauksen ongelmasta ja soittopyynnön maksuttoman alkukeskustelun käymiseksi.

Soita (09) 288 280 (asianajaja Helsinki tsto.) käydäksesi maksuttoman alkukeskustelun asianajajamme kanssa.

Yhteystiedoista voit käydä katsomassa toimistomme osoitteen, sijainnin kartalla sekä muut yhteystiedot.

Puheluihin vastaamme välittömästi ja yhteydenottopyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Alla olevista linkeistä pääsette tutustumaan teitä Helsingissä palvelevien lakimiesten erityisosaamisalueisiin – kts. kohta Asianajaja Helsinki – Jurentian asiantuntijat.

Asianajaja Helsinki – Jurentian asiantuntijat

Avustamme yrityksiä yritystoiminnan oikeudellisissa haasteissa sekä riita-asioita tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä ratkottaessa. Yritystoiminnan referenssejämme voitte katsoa tarkemmin sivulta Jurentia yrityksille.

Avustamme yksityisasiakkaitamme erikoistumisalueidemme oikeudellisia kysymyksiä ratkottaessa. Lisätietoja erityisosaamisestamme sekä referensseistämme eri oikeudenaloilla voitte katsoa sivulta Jurentia yksityisille.

Jurentian asianajajat Helsingissä sekä erityisosaamisalueet löydät alta.

Asianajaja Helsinki Jukka Uusitalo on toimistomme vastaava osakas Helsingissä. Hän keskittyy erityisesti asunto- ja kiinteistökauppajuridiikkaan, urakkariitoihin, yritysjuridiikkaan sekä erilaisten oikeudenkäyntien hoitamiseen.

Asianajaja Helsinki Jukka Pasanen keskittyy erityisesti liikejuridiikkaan, riita-asioihin sekä talousliitännäisiin rikosasioihin. Hän avustaa asiakkaitaan sekä yleisissä tuomioistuimissa että välimiesmenettelyssä.

Asianajaja Helsinki Kaarle Niemi avustaa asiakkaitamme erityisesti vahingonkorvausoikeuteen, perheoikeuteen, rikosoikeuteen, työoikeuteen sekä asumisen juridiikkaan liittyvissä asioissa.

Asianajaja Helsinki Mikko Puhakka keskittyy yritysjuridiikkaan, vaativiin urakka- ja rakennusoikeutta koskeviin toimeksiantoihin sekä sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen.

LLM, lakimies Helsinki Jaakko Holopainen toimii päämiestemme apuna rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisissa sekä työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa toimeksiannoissa.

Varatuomari, lakimies Helsinki Annika Luhtanen toimii päämiestemme apuna rikosoikeudellisissa, perheoikeudellisissa sekä asumisen juridiikkaan ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Varatuomari, lakimies Helsinki Kati Hussu on siirtynyt joukkoomme käräjäoikeuden tuomarin tehtävistä ja hän toimii päämiestemme apuna riita- sekä rikosasioissa. Kati Hussu on aiemmin toiminut myös syyttäjän tehtävässä.

Varatuomari, Lakimies Helsinki Otso Pohjalainen avustaa päämiehiämme perhe- ja jäämistöoikeudellisissa asioissa, rikosasioissa sekä asumisen juridiikkaan liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä jo tänään

Asianajaja Helsinki ja pääkaupunkiseutuOikeudellisesti haastava tilanne voi ilmetä yllättäen ja ratkaisun löytäminen voi tuntua vaikealle. Useimmissa tilanteissa jo alustava keskustelu asiantuntijan kanssa voi antaa kuvan ratkaisumalleista ja etenemisvaihtoehdoista. Mikäli saamme jo maksuttomassa alkukartoituksessa esitettyä teille toimintaohjeen asiassa, voitte tämän jälkeen rauhassa miettiä, kuinka haluatte edetä asiassa. Olkaa yhteydessä ja voimme yhdessä miettiä, kuinka tilanteessa kannattaa toimia. Toimistomme yhteystiedot löydätte tästä.

Arvioidaan avun tarve ja ratkaisuvaihtoehdot yhdessä. Vaikka asia onkin tärkeä, ei  alkukeskustelun tarvitse olla turhan muodollinen – mukava juttutuokio antaa usein näkemyksen, miten asiassa kannattaa edetä. Yhteistyöterveisin Jukka Uusitalo, asianajaja Helsinki.


Asianajotoimisto Helsinki
Asianajotoimisto Vantaa
Asianajotoimisto


Asianajaja Helsinki
Asianajaja Vantaa
Asianajaja


Lakitoimisto Helsinki
Lakitoimisto VantaaLakimies Helsinki
Lakimies Vantaa